O kreativních klientech, díl 1.

V rámci sociálně terapeutické dílny k nám dochází i jedna mladá, šikovná a velmi kreativní klientka. Kromě toho, že má bohatou fantazii a mnoho zájmů, každou chvíli si na naše sociální pracovnice "vymyslí" nový výrobek, jehož tvorbu by si chtěla vyzkoušet. Což někdy může být celkem oříšek. Ale protože jsou to holky šikovné, už spolu zvládly např. i z pedigu pletený klobouk.

Nejnovější inovací ze strany naší klientky jsou jednoduše vypadající, lehké a vzdušné věnce, taktéž pletené z pedigu. Ve volném čase vymyslela postup výroby a u nás měla prostor pro jeho realizaci.

Nám se výsledek její práce natolik zalíbil, že jsme ho zařadili i do výroby v chráněné dílně a momentálně ho nabízíme jako nový produkt ve třech základních velikostech.

Dali jsme se i do zdobení těchto nových věnců, a tak pro vás máme zatím dva podzimní tipy. Ke zdobení jsme použili převážně přírodních materiálů a filcu, ze kterého jsme vystříhali motivy podzimních listů. Pro snadnější zdobení můžete z naší nabídky využít i tyto zdobící sady- podzimní, ale také letní, která je složena převážně z barevných filcových květin.